Greentek | Select a vibe roller

Greentek | Select a vibe roller

Het is niet alleen het feit dat Select-A-Vibe rollers meetbaar gladdere en snellere greens produceren dan andere soorten rollers , waardoor ze de beste keuze zijn. Ze zijn in alle opzichten de logische keuze.

Wij voorzien u graag van meer informatie of demonstratie van deze machine!

ALLEEN SELECT-A-VIBES KAN DIT ALLEMAAL VOOR JE DOEN...

Trillingsvermogensniveaus

1 Nieuwe groenen opzetten
2 Regelmatig rollen
3 Rollen voor de wedstrijd
4 Richten na beluchting
5 IntrillenTopdressing

Greentek | Select a vibe roller

Deze voorgestelde vermogensniveaus zijn een startpunt van waaruit u kunt experimenteren en de optimale instellingen kunt vinden voor uw specifieke greencondities.

DE BESTE GREENSROLLERS TER WERELD

Ze zijn sneller in gebruik dan andere walsen, omdat ze een volledige breedte van 1,5 m (5′) bestrijken. Hun drie afzonderlijke 22-inch eenheden volgen de contouren , net zoals uw maaier. En u rijdt ze recht vooruit, wat betekent dat ze rechte strepen achterlaten en u de zekerheid geeft dat alle niveaus van personeel ze veilig kunnen gebruiken.

En ze zijn zo makkelijk in gebruik ! Je hoeft niet zijwaarts te zitten en je nek heen en weer te schroeven terwijl je heen en weer zigzagt over de green. U hoeft niet  te worstelen om grip op natte hellingen. En u hoeft niet aan een bedrijfswagen te koppelen om van de ene green naar de andere te rijden. U hoeft er ook geen benzine voor te kopen, want ze werken op uw dieselgreensmaaier.

Bovendien kun je er ook zoveel andere taken mee doen vanwege hun unieke variabele vibrerende actie…

Er gaat niets boven een combinatie van sleepborstelen en trillend walsen om uw boorgaten te vullen . En door de topdressing verder naar beneden in het oppervlak te brengen, voorkomt u dat de messen van uw maaier bot worden, waardoor de stilstandtijd en de kosten voor herslijpen aanzienlijk worden verminderd.

VOOR CONSISTENT SNELLE GREENS

De Select-A-Vibe rollers geven u een uniek voordeel ten opzichte van elk niet-vibrerend type roller, doordat hun vibrerende werking u in staat stelt om snelheidsinconsistenties tussen greens te egaliseren . Door uw rijsnelheid te variëren terwijl u verschillende greens rolt, kunt u de trillingen per meter die u op elke green toepast variëren, en dus het effect.

OPLOSSINGEN…

  • Drie individuele 22-inch roleenheden
  • Volg de contouren van uw green net zoals uw maaiers dat doen
  • Rol rechte strepen die passen bij uw maaibreedte
  • Snel in gebruik en transport van groen naar groen
  • Intrillende topdressing zonder overbrugging van boorgaten
  • De meest gebruiksvriendelijke greensrol die er is

Met een volledige rolbreedte van 1,5 m (5′) kunt u greens snel genoeg rollen om de spelers voor te blijven.

Select-A-Vibe roller

 Er gaat niets boven een combinatie van sleepborstelen en trillend walsen om uw boorgaten te vullen. En door de topdressing verder naar beneden in het oppervlak te brengen, voorkomt u dat de messen van uw maaier bot worden, waardoor de stilstandtijd en de kosten voor herslijpen aanzienlijk worden verminderd. 

Greentek | Select a vibe roller

De drie eenheden volgen de contouren en laten rechte strepen over de volle breedte achter, net als uw maaier.

Heeft u interesse dan komen wij graag met u in contact.
Vul ons contactformulier in of bel ons op 035 – 64 23 358