Husqvarna machines

DBS Maaitechniek Husqvarna

Logo Husqvarna

Husqvarna is al sinds 1689 gedreven door passie voor innovatie en biedt professionele bos-, park- en tuinproducten. Prestaties en bruikbaarheid gaan hand in hand met veiligheid en zorg voor het milieu in Husqvarna ’s baanbrekende innovaties, waarbij accu-oplossingen en robotica het voortouw nemen. Op deze pagina treft u een greep uit de professionele machines die Husqvarna te bieden heeft

Indien u informatie wenst, kunnen wij een complete catalogus sturen van het hele programma.

Husqvarna Fleet Services
Husqvarna Fleet Service

Husqvarna Fleet Services is het digitale platform voor het beheren van uw aangesloten machinepark. Krijg volledig controle over uw robotuitrusting en de andere uitrusting. Volg uw machinepark elke dag op uw smartphone, tablet of laptop. Meld u aan voor een gratis account!

Een digitale tool voor uw machineparkbeheer

Husqvarna Fleet Services™ is ons professionele platform met digitale services voor aangesloten machines en uitrusting. Het is ook de tool die u nodig heeft voor het beheren en aansturen van uw robotmaaiers.

De services zijn gratis en geven u op uw smartphone, tablet of laptop een overzicht van uw gehele machinepark, inclusief de geografische positie, werkprestaties en technische status van elke machine. U krijgt ook gegevens waarmee u de grootte en het gebruik van uw machinepark kunt optimaliseren.

Wanneer u investeert in onze professionele robotmaaiers, krijgt u ook toegang tot
Husqvarna Fleet Services™, waarmee u ze eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet of laptop kunt beheren en aansturen. Net zo eenvoudig zoals het moet zijn.

Beheer op afstand
Aansturing vanaf elke locatie
Pas het maaischema of de maaihoogte aan of parkeer uw maaiers bij nadering van een storm. Dankzij tagging kunt u de aansturing van al uw maaiers nauwkeurig regelen, de maaiers in groepen indelen en batchopdrachten geven.

Uw maaiers volgen
Volg de exacte locatie van uw maaiers
Dankzij de ingebouwde GPS weet u altijd de exacte locatie en status van elke robotmaaier. Op de kaart kunt u meerdere maaiers selecteren en een opdracht geven aan alle maaiers in een specifiek gebied.

Prestatiebeoordeling
Beoordeel de prestaties elke dag
U kunt dagelijkse gegevens bekijken voor meer inzicht in de mate waarin er niet-geplande stops optreden, en of de grootte van de maaier geschikt is voor het werkgebied. Daardoor kunt u het gebruik van uw machinepark efficiënter en productiever maken.

Meerdere maaiers beheren
Groepeer uw maaiers om ze efficiënt te hanteren
Voor grotere machineparken kunnen maaiers voor eenvoudigere hantering gegroepeerd en vervolgens aan verschillende teams of locaties toegewezen worden.

Onderhoudsberichten
Ontvang herinneringen als het tijd is voor een servicebeurt
U kunt serviceherinneringen ontvangen op basis van de kalendertijd, om ervoor te zorgen dat uw uitrusting altijd in uitstekende toestand is.

Het beheren van een groot, gemengd en verspreid groenvoorzieningsmachinepark is eenvoudig met Husqvarna Fleet Services. U kunt de gegevens van elke machine bewaken, verzamelen en analyseren wat betreft geografische positie, bedrijfsuren en servicegeschiedenis. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw machinepark een optimale samenstelling heeft, in perfecte technische toestand is en efficiënt wordt gebruikt.

Motorzeisen voor de bosbouw

Heeft u interesse dan komen wij graag met u in contact.
Vul ons contactformulier in of bel ons op 035 – 64 23 358