Greentek | Maxi brush borstel 5.4 mtr

Greentek | Maxi brush borstel 5.4 mtr

De Maxi-Brush is een 5,5 meter brede borstel met drie secties die kan worden neergeklapt tot 1,80 meter via optioneel hydraulisch inklappen, wat een grote veelzijdigheid biedt voor uw gras- en kunstgrasonderhoudswerkzaamheden.

Wij voorzien u graag van meer informatie of demonstratie van deze machine!

Categorieën: , Tags: , , ,

Het gebruik van de Maxi-borstel voor het wegborstelen van dauw is eenvoudig en stelt u in staat om het borstelen met uw fairwaymaaier op te volgen om een gelijkmatig verspreid maairesultaat achter te laten, zonder overal natte klompen. Deze methode helpt schimmelziekten zoals fusarium te voorkomen.

Door de Maxi-Brush in te klappen ontstaat er een zesrijige topdressingborstel. In plaats van de topdressing in te wrijven zoals conventionele metalen sleepmatten, werken de maxi-borstelharen de topdressing tussen de grassprieten door tot aan de oppervlakte. Deze methode voorkomt het afschrapen van topdressing, meerdere passen en beschadiging van de grasmat.

De Sarel Roller cassettes met dauwborstel achter passen op een bestaand Maxi-borstelframe. Hierdoor kunt u de dauw verspreiden, vocht in de wortelzone laten doordringen, viltvorming helpen voorkomen en de beluchting van de grasmat verbeteren.

6’/18′ Hydraulische opvouwende topdressing en douw borstel
voor op de golfbaan.

specificaties:

  • Maxi-borstel
  • Drievoudige borstel met handmatig inklapbaar
  • 5.4m (18 voet) transport breedte 1.8 meter
  • gewicht 150 kg

Heeft u interesse dan komen wij graag met u in contact.
Vul ons contactformulier in of bel ons op 035 – 64 23 358